Lodewijk Boddaert

img

Lodewijk Boddaert

Partner

Lodewijk Boddaert(1971) Na mijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente begon ik in 1997 als software consultant. Na 3 jaar stapte ik over naar de management consultancy wereld, bij Celerant Consulting. Ik deed projecten bij onder andere DSM en Heineken. In 2003 trok ik de stoute schoenen aan en stortte ik mij samen met een partner in een volledig nieuw avontuur. Wij startten een nieuw bedrijf en richtten ons op kunststof matrijzen en spuitgieten in China. In 2004 verhuisde ik daarom naar Shanghai, om daar 10 jaar te blijven en het bedrijf uit te bouwen tot een stabiele onderneming met productie in China en klanten in heel Europa. Ondertussen (2011) startte ik nog een bedrijf dat Nederlandse MKB-ers op weg helpt en ondersteunt bij hun activiteiten in China.
Mijn kennis van en ervaring in de IT en consultancy, en ruime ervaring als ondernemer geven mij de perfecte basis om u bij te staan bij de uitdagingen die u als MKB-er ervaart. Ik heb zelf ook voor vele uitdagingen gestaan en met Results2improve wil ik deze ervaringen graag delen.
Ik ben getrouwd en heb een prachtige dochter van 8 jaar. Ik woon in Den Haag en in mijn vrije tijd speel ik golf en voetbal.

Share our website